Εταιρία

Η οικογένεια Χαλιβελάκη εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκίνητου με κύριο μέλημά της την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών γύρο από το αυτοκίνητο και τη δημιουργία εφόρου ζωής σχέσεων και εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από διαφόρους κλάδους που αφορούν το αυτοκίνητο σε συνδυασμό με τους αγώνες αυτοκίνητων μας βοηθούν να επιλέξουμε για εσάς το κατάλληλο αυτοκίνητο για να καλύψει όλες της ανάγκες σας με την εγγύηση φυσικά της Halivelakis αυτοκίνητα..

Το κατάστημά μας που βρίσκεται στη Σοφοκλή Βενιζέλου 55 στη περιοχή της Λυκόβρυσης Αττικής άρχισε τις δραστηριότητες του το 2013,σε μια μεταβατική χρονιά για τη χώρα μας, με σκοπό του να προσφέρει σε όλους εσάς την ευκαιρία να βρείτε το καινούριο σας αυτοκίνητο στης ποιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και σε άριστη κατάσταση.

Η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει δικές της χρηματοδοτήσεις ή τραπεζικά χρηματοδοτικά προγράμματα από 0% προκαταβολή ως 72 μήνες εξόφληση. Επίσης προσφέρουμε τα πλέον οικονομικότερα και συμφέροντα ασφαλιστικά προγράμματα για το αυτοκίνητο σας πάντα με τις καλύτερες εταιρείες της αγοράς.

Τέλος μπορούμε να αγοράσουμε άμεσα το δικό σας αυτοκίνητο τοις μετρητοίς ή να το ανταλλάξουμε με ένα της αρεσκείας σας. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας να συζητήσουμε όλες σας της απορίες και θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε να γνωριστούμε και από κοντά.

Με εκτίμηση

Χαλιβελάκης Κωνσταντίνος